Kenali Topupbuzz

Topupbuzz ialah GENERAL MANAGER yang berdaftar dengan serve A&A yang diterajui ZM Easy Mobile (KT0230033-M) carian SSM. A&A mobile merupakan serve yang terbaru dengan pelan pemasaran yang hebat pernah dikeluarkan oleh ZM Easy Mobile. Antara produk yang disediakan oleh syarikat ialah e-load iaitu menjual secara sms tanpa kad kepada pelanggan dengan hanya menghantar code sms mudah kepada serve dan serve akan menghantar topup kepada pelanggan.

Topupbuzz diuruskan oleh Bumiputera iaitu Rabiatul Andawiyah Binti Mustaffa yang berada di Kedah.

Topupbuzz   diwujudkan adalah untuk menaja agen yang ingin mendaftar dan memperoleh keuntungan yang tinggi dari syarikat selain berkongsi pelan pemasaran kepada anda yang berminat untuk menjadi usahawan topup.

Topupbuzz menyediakan pelbagai pakej yang menarik dan yuran pendaftaran yang berpatutan, sesiapa pun boleh menyertai. Kepada yang berminat untuk memulakan bisnes topup secara part time, full time,kecil-kecilan atau sederhana mahupun besar-besaran,ini lah peluang anda. Sertailah kami di Topupbuzz yang menggunakan sistem topup autoreload yang canggih & mudah serta beroperasi sehingga 24 jam. '
Anda hanya perlu ada nombor Celcom, Maxis & Digi tidak kira prepaid atau postpaid untuk pendaftaran. Tiada caj tambahan dan tiada syarat tambahan dikenakan. 

Jika anda mengalami

  • masalah pendaftaran dan tidak faham, hubungi saya Rabiatul di 0194304702(sms sahaja) atau emel - rabishimaro_inc@rocketmail.com 
  • masalah tambah modal, sila hubungi pihak syarikat 013-2054695.
  • masalah topup tidak masuk atau masalah teknikal, sila hubungi careline di talian 014-830773
Sekian terima kasih,